Skip to main content

Almal wil soos ‘n supermodel lyk. En die eerste stap om soos ‘n supermodel te lyk, is om jonk te lyk. Daarom deel ons die beste geheime om jonger te lyk.

 

Kry jou 8 ure slaap in

Drink eers water. Hierdie is ‘n eenvoudige ding, maar die meeste mense doen dit nie. Jy moet jou agt glase water per dag drink om jou vel vogtig te hou. Maar dit kan als verniet wees as jy nie jou velselle tyd gee om te herstel nie, en die proses gebeur net tydens jy slaap. Slaap is gekoppel aan herstel van sel en weefsel, dus as jy lekker slaap, kan dit jou vel ‘n ekstra hupstoot gee.

 

Oefen gereeld

Gereelde oefening help jou nie net om goed te voel nie, maar laat jou ook goed lyk. Natuurlik kan jy nie jou chronologiese ouderdom verander nie, maar oefening kan jou gesondheid verbeter tot op die punt dat jy jonger lyk en voel as wat jy is.

 

Vestig ‘n positiewe houding

As jy ‘n positiewe houding het, kan dit mense “mislei” om te dink dat jy jonger is as wat jy is. Persepsie van ouderdom is nie net ‘n fisiese ding nie Jy kan iemand met plooie ontmoet wat baie energie afgee en dink dat hulle jonger is as wat hulle eintlik is. ‘n Glimlag kan ‘n groot verskil maak.

Nou ken jy ‘n paar truuks wat supermodelle gebruik om baie jonger te lyk.

Leave a Reply

error: Content is protected !!