Skip to main content

Vrugte word altyd aanbeveel vir ‘n gesonde dieët, want dit hou baie voordele in. Vrugte bevat vitamiene, minerale, vesel, antioksidante, hulle is baie voedsaam en die interessantste is dat verskillende vrugte verskillende voedingstowwe het.

  1. Suurlemoen

Jy sal natuurlik nie ‘n suurlemoen vir nagereg inneem nie! Maar suurlemoen is ‘n baie interessante vrug, want dit bevat baie vitamien C en vitamien C is ‘n kragtige antioksidant, suurlemoen het net 4 gram koolhidrate. ‘n Wenk is om limonade te maak en ‘n bietjie versoeter te gebruik, want dan het jy amper geen kalorieë nie.

  1. Koejawel

Koejawel het baie vesel, het baie minerale, vitamiene en bevat ongeveer 8 gram koolhidrate in een koejawel. As die vrugte dus minder as 15 gram koolhidrate het, word dit beskou as ‘n lae koolhidraatinhoud.

  1. Kiwi

‘n Porsie kiwi bevat gemiddeld 11 gram koolhidrate en dit het ‘n baie lae glukemiese indeks. Dit is dus ‘n vrug wat vir jou interessant kan wees om ook jou gewigsverliesdieët op te tof.

  1. Peer

Die peer het ook ‘n baie lae glukemiese indeks. ‘n Peer bevat gewoonlik 17 g koolhidrate per vrug. Dit is belangrik dat jy dit met die skil aan eet om die maksimum veselsverbruik daaruit te haal.

Probeer hierdie vrugte in jou dieët implementeer en kyk watter verskil dit maak.

Leave a Reply

error: Content is protected !!