Skip to main content

Oudpresident Jacob Zuma se seun, Duduzane, het ontken dat hy onrus in KwaZulu-Natal en Gauteng aangewakker het, en het gesê dit wat hy verlede week in ‘n wydverspreide video gesê het, is buite verband geruk.

Die omstrede sakeman het onder skoot gekom omdat hy betogers en plunderaars in ‘n 12 minute lange video op Instagram gemaan het om ‘versigtig en verantwoordelik te plunder’.

Duduzane het Maandag met Newzroom Afrika gepraat en gesê dat diegene wat sy siening veroordeel, na die res van die video moet luister. Hy het gesê dat die video eers ongeveer vier dae na die betogings opgeneem is.

‘Ek dink mense fokus op ‘n sekere stemgreep en blaas dit buite verhouding op. Daar is wel opmerkings wat ek op daardie stadium gemaak het, maar ek dink daar is ‘n soort misverstand of verwarring hieromtrent.’

Leave a Reply

error: Content is protected !!