Skip to main content

Jou gunsteling ouskool-kapsels is besig om terug te keer. Of jy nou herstel van ‘n gebroke hart, uitgebrand voel van jou werk of net eenvoudig verveeld is, ‘n voorkoms wat ewe modern en nostalgies is, is dalk net wat jy nodig het.

Die Pixie Cut

In die 1950’s het die “Italiaanse kapsel” koning gekraai. Sterre soos Sophia Loren het hierdie sjiek, los gekrulde pixie-tipe styl gehad. As jy van hierdie tendens hou, maar bang is dat dit nie vleiend is nie, sal jy verbaas wees om te verneem dat alle gesigte – ja, selfs rondes – dit kan dra.

Die outydse shag kapsel

Hierdie voorkoms is dikwels skouerlengte, maar dit kan ewe goed werk met korter hare. Dit het ‘n reputasie as ‘n haarstyl vir opstandiges en avontuurlustiges. Hierdie styl verg min onderhoud, dus hoef jy glad nie veel stillering te doen nie. In plaas daarvan om jou maanhare te probeer tem, kan jy die natuurlike hare se tekstuur met die snit laat werk.

Space buns

Hierdie styl is deesdae baie fashionista se gunsteling. Die styl het in die 90’s geneig en is terug as die moderne mode. Vandag word diegene met haarstyl met space buns as trendsetters gesien.

Probeer een van hierdie drie haarstyle en stuur vir Die Waarheid ‘n foto van jou transformasie en jy mag dalk jou gesig op een van ons nuwe stories vind.

Leave a Reply