Skip to main content

Die verhoogde opwekking van elektrisiteit en die verkoop van ‘n meerderheidsbelang in die SAL sal die vertroue in die staat se verbintenis tot hervorming verhoog, meen Business Day.

Binne die bestek van een week het president Cyril Ramaphosa se regering sy belangrikste stappe tot dusver in sy strukturele hervormingsagenda geneem. Die besluit om die elektrisiteitsopwekkingsruimte verder te bevry en die verkoop van ‘n meerderheidsbelang in die sneuwelende nasionale lugdiens, SAL, sal hopelik die vertroue in die staat se verbintenis om sy hervormingsagenda te lewer, versterk.

Die stappe moet geprys word aangesien dit broodnodige stu-krag byvoeg tot die ekonomiese heropbou- en herstelplan waarop die regering, die sakesektor, arbeid en die burgerlike samelewing in Oktober 2020 ingestem het, meen die koerant.

Leave a Reply

error: Content is protected !!